събота, 19 януари 2013 г.

Синдикатът на локомотивния персонал в България подкрепи стачкуващите от ВМЗДо всички протестиращи служители на ВМЗ Сопот

Уважаеми работници,

Ръководството и членовете на СИНДИКАТ НА ЛОКОМОТИВНИЯ ПЕРСОНАЛ В БЪЛГАРИЯ към БДЖ ЕАД, изцяло Ви подкрепят и застават зад Вас и Вашите проблеми. Ние сме съпричастни с Вашите искания! Нека всеки да получава това, което му се полага, а именно - възнаграждение, за което е вложил къртовски труд, за да може да оцелее в такава „държава”.

Против сме всякакви съкращения и ние като Вас искаме да има работа и да се получават навреме възнагражденията. Нека в такива моменти си подадем ръце и бъдем задружна нация. Призоваваме и други организации, предприятия, холдинги и т.н. да застанат зад Вас.

Пожелаваме Ви да се постигнат разумни споразумения и за напред да има работа и редовно заплати!

Председател на СО на СЛПБ:......................
/ Георги Манолов/


2 коментара:

  1. Браво на този синдикат за подкрепата, а къде са например учителските синдикати !? Защо не подкрепят родителите на децата им, та утре няма да пратят децата си на училище ,защото нямат вече пари за пътни и закуски!????

    ОтговорИзтриване
  2. а къде бяха всички когато стачкуваха учителите? тогава родителите нито ги подкрепиха ,даже ги нахулиха!

    Всички сме заедно в едно море, и трябва да се пазим един друг от нагли и алчни монополисти,олигарси и политици,иначе всички потъваме!!!

    ОтговорИзтриване