събота, 13 юли 2013 г.

Гръцки робосъздател стреля на месо по българи



13 юли 2013. 44-годишен фермер от Александруполис заплаши с карабина и  стреля по колата на двама българи, разгневен от факта, че са поискали да им се изплатят изработените надници. Случката се разиграва в четвъртък сутринта, а в петък гръцкият фермер се е предал в полицията. Срещу него е повдигнато обвинение от прокуратурата в Александруполис – опит за убийство.
Инцидентът се разиграл след като двама братя българи решили да поискат изработените надници от баща им, които фермера дължал. Когато се срещнали с гръцкия работодател, той отказал категорично, че дължи пари на бащата и ги заплашил с карабината си. След като българите тръгнали, фермера стрелял, за да ги изплаши, причинявайки щети на автомобила и само добър късмет спасил българите от сигурна смърт. Няма пострадали.
Това е втори инцидент, в който работодател стреля на месо по имигранти. Припомняме, че аналогичен бе случая с имигрантите от ягодовите оранжерии в района на Неа Манолада в област Илия. Дъжд от куршуми се изля  върху група от 200 имигранти от Бангладеш в Неа Манолада, защото поискаха да им бъде изплатено заработеното за 6 месеца. 30 души бяха ранени и настанени в болница.
newsbg.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар